Pas één jaar geleden. De wereld zag er nog anders uit. De AVG voelde als het zwaard van Damocles. Marriott-klanten dachten nog dat hun gegevens veilig waren. En de smart blockchain ging ons redden van DDOS-aanvallen op banken. Het klinkt als lang vervlogen tijden. Toch is het nog geen jaar geleden…

Focus

We kunnen dus rustig zeggen dat er veel is gebeurd. Uiteraard ook bij KeyHub. In 2018 heeft onze blik voornamelijk op extern gestaan. Het opzetten van een goed functionerend netwerk en het creëren van naamsbekendheid waren van groot belang. Hoe goed het product ook is, je moet wel op de radar komen.

Dankzij een aantal samenwerkingen en een ambitieuze partner zijn hierin grote stappen gezet. Stappen die na een gewenningsfase op dit moment een zeer positieve uitwerking hebben, zowel op de spirit als op de alsmaar groeiende ambities.

Gratis en voor iedereen

Een technische revolutionair product hadden we al, maar ook daarin hebben we weer grote stappen gezet dit jaar. Zo vergde het installeren van KeyHub een jaar geleden bijvoorbeeld nog verschillende Docker-containers die op de juiste manier met elkaar moesten communiceren. Technisch erg leuk, maar toch net iets te complex voor de ambities die we hebben. Een klein jaar en een technisch meesterproject later, bieden we nu een volledig installeerbare versie van KeyHub aan via onze website. Gratis tot 5 gebruikers en zonder installatiedrempels. Een lang gekoesterde droom is hiermee werkelijkheid geworden: iedereen kan nu overal ter wereld KeyHub installeren. Awesome.

Nog meer security?

Ook hebben we veel toegevoegd aan veiligheid binnen KeyHub. Zo kwam een ingehuurd red team tot de conclusie dat het geen nut had om iets te proberen via KeyHub. Toch leuk. Een mooie nieuwe feature die we geleidelijk aan het uitrollen zijn, geeft de security officer van een organisatie nu eindelijk de handvatten om echt te kunnen (bij)sturen op digitale toegangsrechten. Voor zover wij weten een unieke feature, maar please challenge and prove us wrong natuurlijk.

Allemaal toppers

Terugkijkend zijn er nog vele andere hoogtepunten te benoemen. Een nieuwe product website, uitbreiding van het team, vervijfvoudiging van klanten, inspirerende beurzen en inhoudelijke productvideo’s die we gemaakt hebben. Stuk voor stuk zijn we hier ontzettend trots op. Op het team, op onze partners en vooral ook op onze klanten en de feedback die we daarvan krijgen. Top en ontzettend bedankt daarvoor!

Nog een teaser?

Voordat we dit jaar gaan afsluiten, nog even twee dingen om naar uit te kijken: zo staat begin 2019 de officiële release van KeyHub in het Azure Marketplace gepland. En daarnaast verwachten we ook dat we iedereen meer kunnen vertellen over de vergaande ambities die we met KeyHub hebben. We houden jullie op de hoogte!

Tot volgend jaar!

Nog een paar uurtjes en KeyHub zet al onze systeem-accounts uit. Kunnen wij mooi genieten van het eindejaarsfeest en met gerust hart de feestdagen vieren. Rest ons nog één ding:

Met het gehele team van KeyHub wensen we iedereen fijne, veilige kerstdagen toe en een heel gelukkige start in 2019!